Michael Schumacher verloor vanmorgen ��n plaatsje op de grid tegenover gisteren. Hij werd namelijk voorbijgegaan door Juan Pablo Montoya in de McLaren. “De wagen voelde vanmorgen nogal nerveus aan,” aldus Schumacher, “dus was het moeilijk om een goede tijd neer te zetten, en zal ik starten vanop de vierde startrij. We weten dat de wagen in raceafstelling zeer goed is en dus zullen we proberen het beste te maken van deze situatie, die zeker niet de beste is.”

Rubens Barrichello reed helemaal niet vanmorgen, en wel om deze reden: “Omdat we de motor hadden moeten veranderen, konden we voor de keuze gaan om niet deel te nemen aan de tweede kwalificatiesessie en zodoende ronden te sparen voor de race. Ik start achteraan, maar ik heb de hoop op een goed resultaat niet opgegeven. Onze wagen is zeer sterk in de race, en met een goede strategiekeuze kunnen we mikken op een puntenfinish.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter