Het Ferrari-hoofdkwartier is vandaag omgetoverd tot een ware kinderclub. Het is Kerstmis binnenkort, ook bij de kleinsten in Itali�, en dus dacht Ferrari eens iets voor de kinderen te doen. Fiorano werd voor ��n keer een kinderparadijs. Elk jaar doen ze dit, maar dit jaar kwamen ze ogen te kort. Men had een grootse opera on ice opgesteld, georganiseerd en gespeeld door het beroemde Ambra Orfei circus.

Een grote groep trapezisten, acrobaten en skaters verkleed als de Kerstman brachten de kleintjes heel wat animatie, evenals dansers verkleed als figuren uit de Disney-tekenfilm een Luizenleven. Voor de meer avontuurlijke kinderen had Ferrari een waar circuit met mini-Formule 1-wagens aangelegd. Vooraleer de kinderen naar huis gingen, kregen ze zoals het hoort een kerstgeschenk mee. Niemand minder dan Luca di Montezemolo, de voorzitter van de Ferrari-Maserati Group, mocht de kadootjes uitdelen, samen met zijn vrouw en zijn dochters Guia en Maria. Bovendien kregen de familieleden van de Ferrari-crew nog een prettig kerstfeest toegewenst door di Montezemolo zelf, Jean Todt en Micha�l Schumacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter