Toyota�s derde coureur Ryan Briscoe rijdt zo goed als zeker volgend seizoen in de Indy Racing League. De Australi�r werd nog even vernoemd als mogelijke Jordan-coureur, maar daar zou hij geld moeten meebrengen en dus laat hij die kans voor wat het is. Er wordt verwacht dat hij een tweejarig contract zal tekenen bij het Target Chip Ganassi-team, niet toevallig met Toyota-motoren. Hij zal dan aan de zijde komen te staan van Scott Dixon en Darren Manning, de laatstgenoemde was ooit nog testcoureur van het BAR Honda-team. De 23-jarige Australi�r geeft de hoop om ooit nog eens in de Formule 1 te geraken niet op. Hij hoopt om via successen in Amerika aan een zitje te geraken in de Formule 1 in de toekomst.

Vorig seizoen was hij de derde coureur tijdens de laatste zes races voor Toyota, en reed zich even in de kijker toen hij met zijn wagen tegen de vangrails van Eau Rouge smakte.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter