Kimi Raikkonen behaalde afgelopen weekend in Monaco zijn tweede zege op rij en kampioenschapsleider Fernando Alonso haalde ook weer belangrijke punten. Ferrari coureurs Schumacher en Barrichello kwamen als zevende en achtste over de streep.

f1 - Todt en Brawn Toch weigert teambaas Jean Todt de handdoek in de ring te gooien: ” Uiteraard hebben we nog hoop, er zijn nog dertien races te gaan en we werken hard om terug op het niveau van vorig jaar te komen.  “

” Er kan nog van alles gebeuren, maar het wordt moeilijk. De concurrentie ligt inmiddels al een eindje voor, maar twee GP’s geleden waren alle ogen alleen nog maar gericht op Fernando Alonso. De aandacht werd verlegd toen Kimi Raikkonen daarna twee races won. Laten we daarom hopen dat wij de komende twee races winnen.  “ vervolgde de Fransman.

Het zijn hoopvolle woorden van Jean Todt, maar ondertussen ligt Ferrari-kopman Michael Schumacher al 37 punten achter op Alonso. Gezien de betrouwbaarheid van Renault en McLaren en de puntentelling, waardoor de winnaar maar twee punten meer krijgt dan de nummer twee wordt de afstand nog moeilijk te overbruggen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!