Ferrari zal volgend jaar ook op het rubber van Bridgestone rijden. De laatste weken werd het Italiaanse team meermaals in verband gebracht met een eventuele overstap naar concurrent Michelin, maar volgens Ferrari-president Luca di Montezemolo is daar niks van aan.

Dit jaar is de Japanse bandenfabrikant duidelijk de mindere van Michelin, desondanks weigert Ferrari hun Japanse bandenfabrikant in de steek te laten: ” We hebben nooit overwogen om op Michelins te rijden. We hebben met Bridgestone al veel succes geboekt, het gaat nu wat minder, maar van een overstap is geen sprake.  “ aldus Montezemolo.

Ook over de geruchten betreffende Raikkonen was de Ferrari-president kort: ” Ik heb in mijn Ferrari-tijd al zoveel geruchten gehoord, maar ik zeg het nogmaals: Michael Schumacher is en blijft onze eerste keus.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!