De rivalen van Ferrari konden vandaag niets anders doen dan nederig toegeven dat het Italiaanse team dit jaar te sterk was voor hen. Ferrari werd vandaag voor de zesde keer op rij kampioen bij de constructeurs door een 1 – 2 overwinning van Michael Schumacher en Rubens Barrichello. De twee werden nooit bedreigd.

David Richards van BAR:

“Je kan niets anders doen dan vol bewondering kijken en hen te feliciteren met een geweldige prestatie. Dit toont aan hoe hard we moeten werken om de top te bereiken. Ik denk dat we een sterke rivaal zijn voor de tweede plek tot aan het eind van het seizoen.”

Flavio Briatore van Renault:

“Ferrari was vandaag onklopbaar.”

Hiroshi Yasukawa van Bridgestone:

“Dit is Ferrari’s zesde opeenvolgende titel sinds ze op Bridgestones staan. Het is een pracht prestatie en ik wil ze feliciteren.”

James Robinson van Jordan:

“Bridgestone heeft fantastisch werk geleverd. Proficiat aan hen, Ferrari en Michael met de constructeurtitel door een briljante prestatie van uitmuntendheid.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter