Marseille zal in 2018 een eigen ‘F1 Live’ evenement krijgen. Het evenement wordt gehouden ter ere van de terugkeer van de Formule 1 naar Frankrijk en zal eenzelfde opzet krijgen als het ‘F1 Live’ evenement in Londen eerder dit jaar.

Frankrijk krijgt in 2018 voor het eerst sinds tien jaar weer een Formule 1 Grand Prix, en Formula One Management (FOM) wil dit gaan vieren met een Live evenement in de straten van Marseille. Net als het succesvolle ‘F1 Live’ in Londen zal het Franse evenement aangekleed worden met Formule 1 demo’s en live muziek.

De Franse Grand Prix zal in 2018 verreden worden op het Paul Ricard Circuit. Het circuit was in 1990 voor het laatst gastheer van een Grand Prix. Magny Cours was in 2008 de laatste locatie van een Grand Prix op Franse bodem.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!