Marcus Ericsson rijdt ook volgend jaar bij Sauber. Het wordt voor Ericsson zijn vierde jaar in de Formule 1 en zijn derde jaar bij Sauber.

Fantastisch nieuws dat ik volgend jaar opnieuw bij Sauber rijd, zo vertelt Marcus Ericsson. Ik ben nu twee jaar bij Sauber en ik voel me echt thuis. Vanuit persoonlijk perspectief heb ik me enorm ontwikkeld dit jaar. Sinds er nieuwe eigenaren van het team zijn gebeurt er veel, veel experts zijn aangetrokken. Ik wil de lijn van de tweede helft van dit jaar doortrekken naar volgend jaar. Ik wil progressie maken in het middenveld en regelmatig punten gaan scoren.

Sauber heeft laten weten de teamgenoot van Ericsson op een later moment bekend te maken. Hiervoor zijn Felipe Nasr en Pascal Wehrlein in de race.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter