De soap rond de Nederlandse F1 piloot, Jos verstappen, kent geen einde en is op iedere site te volgen.

Het management van Verstappen zit al van de daken te roepen dat hij �binnen� is bij het team van Eddie Jordan, ook de website van de Hollander speelt het spel mee.

Bij Jordan zijn ze nog niet van plan om de namen op te geven van de piloten voor 2004, dus ook niet Verstappen zijn naam, althans dat is wat een woordvoerster van Jordan wist te vertellen.

Deze week heeft Jordan nog getest met andere piloten, waaronder onze landgenoot Bas Leinders, maar ook Nick Heidfeld heeft deze week nog getest voor het team van Eddie Jordan.

Zoals we hier al gemeld hebben stelt het management van Verstappen een ultimatum, maar of dit in goede aarde zal vallen bij Jordan is nog zeer de vraag.

Jordan heeft ondertussen al laten weten dat er nog steeds geen deal is en dat de entourage van Jos Verstappen beter zou stoppen met roddelen tegen de pers.

Zou het Eddie Jordan teveel worden of wil hij zich gewoon geen ultimatum laten opdringen?
Sommige sites beweren zelfs dat dit wel eens een doodsteek kan zijn voor Jos Verstappen zijn toekomst in de Formule 1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter