Met ingang van vandaag wordt er voor drie dagen getest op Monza. Alle teams zijn aangemeld om te komen testen.

Ralf Schumacher kwam niet verder dan een paar rondjes. Toen hij de pits inkwam vatte zijn bolide vlam, maar het brandje was snel geblust. Olielekkage, naar wij vernamen.

Ferrari was aanwezig met Luca Badoer en Felippe Massa. Massa kwam ook niet ver door technische problemen. We hebben vernomen dat Ferrari zelfs Burti even terughaalt om ook te testen. Ze nemen hun recente achteruitgang serieus !

Jordan zal morgen beginnen, zoals al gemeld zonder Firman en m�t Baumgartner. Firman moet en mag zijn hersenschudding nog wat rust geven.

Ook McLaren neemt alles serieus. Op Monza wordt door R�ikk�nen, Coulthard en Wurz getest met de ouwe trouwe MP4/17D. Maar in Jerez wordt er ook getest met de toch nog niet uitgerangeerde (?) MP4/18. De la Rosa en Turner zullen er mee bezig zijn.

Meer nieuws volgt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter