Paul Stoddart is een doorn in het oog van Bernie Ecclestone aan het worden. Een beetje een rare uitspraak omdat Ecclestone gisteren Minardi door de technische keuring hielp. Alles draait rond de rel tussen Minardi en de FIA. Het team van Stoddart kreeg hun nieuwe wagen niet op tijd klaar, en hoopte te kunnen starten met de wagen van vorig jaar.

Gisteren kreeg Minardi toestemming om deel te nemen aan de vrije trainingen en de kwalificaties van vandaag, maar wat er morgen moet gebeuren is nog onduidelijk. Volgens Ecclestone heeft het toneel nu lang genoeg geduurd, en de Brit vraagt dat Paul Stoddart zijn team verkoopt.

“Als je, je team niet kan onderhouden dan moet je vertrekken. Dat is wat Eddie Jordan gedaan heeft, en dat is wat Paul zou moeten doen…”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter