Bernie Ecclestone heeft zwaar uitgehaald naar Monza, volgens de Brit zal de Formule 1 niet meer terugkeren naar de ‘Temple of speed’ nadat het contract in 2016 afloopt.

BE: Het TV-publiek is nergens lager dan in Italië Aldus Ecclestone tegenover La Gazetta dello Sport, Ik denk niet dat we nog een contract met hen, het oude was een ramp voor ons vanuit commercieel standpunt, na 2016 zal het bye-bye zijn

Volgens La Gazetta zet dat de deur open voor een Grand Prix op Mugello, iets wat Ferrari president Luca di Montezemolo graag zou hebben, of Ecclestone al een vervanger in gedachten heeft meldt de Brit het volgende: Nee, ik heb nog geen alternatieve voorstellen ontvangen

Mogelijk is dit een van de bekende tactieken van Ecclestone maar zijn woorden schieten bij de vele tifosi die elk jaar hun feestje bouwen op Monza in het verkeerde keelgat, er word al opgeroepen om protestacties op de been te zetten.

Wat er ook van zij, deze baan zal niet zonder slag of stoot van de kalender verwijderen, zoveel is zeker!


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!