Een vaste klant van de Indianapolis Motor Speedway zou zijn favoriete circuit niet meer herkennen. Een week nadat Buddy Rice de beroemde 500 mijl van Indianapolis won is het team van het circuit volop bezig met de werken om de Formule 1 welkom te heten.

Zo’n honderd werknemers zijn bezig met het ombouwen van de winkeltjes en de hospitality units van de 500 mijl tot de F1 pit garages. Verder zullen ze de komende week bezig zijn met het instaleren van omheiningen, de F1 verkeersboden op stellen en alle Indy 500 materiaal te verwijderen.

Verder zullen ze 2 nieuwe tribunes bouwen in het “in-field”. Werk genoeg dus voor de mannen van Tony George, ze hebben nog 7 dagen voor het circuit klaar moet zijn om de eerste teams te ontvangen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter