Dr. Vijay Mallya is niet langer directeur van Force India Formula 1 Team Limited

Het rommelt al een tijdje in de bestuurskamer bij Force India. De huidige Principaal van het team, dr. Vijay Mallya wordt in india verdacht van oplichting en bedrieglijke bankbreuk en daarom kan hij niet meer reizen. Zelf is hij het met die beschuldigingen geheel niet eens. Het betreft een aanklacht rondom de financiering van zijn vliegmaatschappij Kingfisher die inmiddels failliet is.

Mallya zit in Londen en lijkt daar voorlopig veilig van zijn aanklagers, maar voor een internationale onderneming is het wel lastig als de hoogste executive niet mee kan op reis.

Al enkele weken zijn er geruchten dat Force India zeer binnenkort gaat worden overgenomen, wellicht komt er vandaag nog nieuws naar buiten. We houden onze lezers als altijd op de hoogte.


Uitreksel van de Kamer van Koophandel bron document: @Formulamoney twitter-account

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!