De Nederlander Robert Doornbos, dit seizoen niet onsuccesvol in de F3000 (Hij won de race in Spa en scoorde nog 3 podia, red) wordt voor de resterende 3 races de testrijder van Jordan. Glock promoveert naar het raceteam, zoals te lezen in het vorig nieuwsbericht. Doornbos werd 3e in het F3000 kampioenschap voor Arden en won de prestigieuze F3000 Rookie of the year award.

Doornbos:

“Mijn eerste F3000 seizoen is nog maar net afgelopen en het was fantastisch, onder meer met een overwinning en podia. Het is een ongelooflijke kans dat ik nu voor Jordan in actie mag komen, hoewel het al laat in het seizoen is en er nu circuits komen waar ik nog nooit op geracet heb. Ik grijp deze kans met beide handen aan en kijk al erg uit naar mijn eerste rit in een F1 wagen.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter