Met slechts nog enkele dagen te gaan voordat de United States Grand Prix van start gaat op de Indianapolis Motor Speedway, kijkt Robert Doornbos al erg vooruit om weer terug achter het stuur van de derde wagen van Jordan Gand Prix te kruipen. Nadat Doornbos de afgelopen twee weken aan andere rol had als derde en reservecoureur van het team, staat de Rotterdammer te springen om weer aan de slag te gaan.

F1 Robert Doornbos Robert Doornbos: “Ik kan haast niet meer wachten om weer in actie te komen na mijn pauze van vier weken. De afgelopen weken waren toch erg interessant. Op zowel de Nurburgring als in Montreal heb ik het team welliswaar in een andere rol geholpen, maar was mijn bijdrage toch erg waardevol.

Ik ben al echt �excited�, want dit wordt mijn eerste kennismaking met deze uitdagende baan. Twee weken geleden heb ik nog de Indy 500 op tv gezien. Het wordt dus absoluut een mooie ervaring om flat out mijn rondjes op de banking te rijden en ik hoop ook dat we natuurlijk als team een goede prestatie hier kunnen neerzetten!”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter