DoornbosOndanks het feit dat Ferrari niet zo ver achter Renault staat in het constructeurkampioenschap, momenteel bedraagt de achterstand van Ferrari slechts 16 punten, maar Renault is te sterk. Toch denk Robert Doornbos dat het Italiaanse team dit jaar niet zal kunnen terugslaan.

“Ferrari zal er wel terug staan, maar zonder goede banden kunnen ze geen races winnen zoals vorig jaar. Je kan het beste chassis hebben, maar zonder goede banden kom je er niet. Bridgestone en Ferrari zijn in staat om voor het eind van het seizoen hun problemen op te lossen, daar ben ik zeker van. Maar ik verwacht niet dat ze Renault zullen inhalen.”

“De beide Renault rijders hebben hun zinnen gezet op het kampioenshap, maar ik verwacht dat Alonso beter zal zijn dan Fisichella. Fernando is een zeer sterk rijder.”

Het volledige interview kan je deze vrijdag lezen op F1racing.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter