Mario Dominguz is nog wel in de running voor het vrijdagzitje van Jordan. Eerder op de dag verschenen er op het Internet geruchten dat Dominguez het aanbod van Jordan zou afwijzen, maar het management van de Mexicaan spreekt dat tegen. Het gerucht werd volgens de manager van Dominguez verspreid om schade toe te brengen aan de carri�re van de Mexicaan.

Vorige week pate hij een zitje in het hoofdkwartier van het team in Silverstone. Daarna vloog hij terug naar Mexico om er nog sponsors te zoeken. Dominguez ligt momenteel nog onder contract bij het Champcar team van Keith Wiggins maar mag daar vertrekken als hij een grote som geld op tafel legt. De huidige sponsors van de Mexicaan hebben dat geld al opzij gezet. Als hij nog wat extra kan loskrijgen zal hij een van de volgende dagen aan een nieuw avontuur beginnen.

Midland heeft voor de Mexicaan een contract voor een lange termijn klaarliggen, en als het nodig is kan dat al dit jaar in werking treden. Waarschijnlijk weten we de volgende dagen meer, maar alles is nog mogelijk. Alles wijst er momenteel op dat Dominguez dit jaar nog overstapt naar de F1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter