Paul di Resta begint volgend seizoen aan zijn derde jaar bij Force India. Als het aan de Schot zelf ligt is het ook zijn laatste jaar bij Force India. Di Resta wil in 2014 namelijk de overstap maken naar een topteam.

De oud DTM kampioen behaalde dit seizoen 46 punten in het WK. Zijn teamgenoot Hülkenberg deed het met 63 punten net iets beter. Paul di Resta behaalde dit jaar zijn beste resultaat in Singapore door op een vierde plaats te eindigen, maar toch is de Schot niet helemaal tevreden. Het seizoen had ups en downs. In de aanloop naar de eerste races voelde ik mij erg sterk, maar het is er dit jaar niet helemaal uitgekomen, aldus di Resta die halverwege het seizoen zijn manager Anthony Hamilton ontsloeg omdat die gelogen zou hebben over sponsorinkomsten.

Di Resta heeft zijn vizier nu gericht op de toekomst en beseft dat 2013 een cruciaal jaar kan zijn voor hem als hij een overstap wil maken naar een topteam. Er zullen volgende winter waarschijnlijk wat rijderswisselingen gaan plaatsvinden bij de topteams. Ik hoop daar graag deel van uit te gaan maken, vertelt di Resta. Ik heb goede relaties met de juiste mensen en dat is belangrijk, aldus de Force India rijder.