Paul di Resta heeft donderdag bekend gemaakt dat hij niet langer werkt met zijn manager, Anthony Hamilton. De Schotse Force India rijder werkte twee jaar lang samen met Hamilton, die voor Di Resta’s entree in de Formule 1 zorgde. Hij wil zich nu focussen op het racen.

Ik denk dat alles wel gezegd is en kan bevestigen dat we niet meer samenwerken. Dat is alles. Op dit moment concentreer ik me helemaal op de race in Engeland en de rest van het seizoen, want resultaten brengen me natuurlijk het verst. We maken tot nu toe een goed jaar door en dat wil ik graag vasthouden.

Di Resta maakte een goed weekend door in Valencia, door met een afwijkende strategie naar de zevende plaats te racen. Nu hoopt hij dat het team die lijn door kan trekken naar dit weekend. De één-stop-strategie was zeker een vreemde aanpak, dat kwam van het team uit. Wat mooi was, was dat onze auto het goed deed met veel en weinig benzine. Misschien hadden we nog wat hoger kunnen eindigen als we wat dingen anders hadden aangepakt, maar een dubbele puntenfinish is prima.

By Luc