Ferrari President Luca di Motezemolo zegt dat het team nog niet bezig is met de rijders line-up voor volgend seizoen. De Italiaan heeft echter al wel laten doorschemeren dat Sergio Perez volgend seizoen nog niet voor Ferrari zal rijden.

Op dit moment ben ik met veel dingen bezig, waar ik alleen echt niet mee bezig ben is de line-up voor volgend seizoen, aldus de 64-jarige Italiaan. Later dit seizoen zullen we gaan kijken naar de rijders voor volgend seizoen. Dat Fernando Alonso volgend seizoen voor Ferrari rijdt lijkt een zekerheid. Di Montezemolo looft de kwaliteiten van de Spanjaard: Alonso is de beste rijder op de wereld. Alonso, is samen met Schumacher en Lauda, een coureur die van grote invloed is voor Ferrari. Fernando heeft alles in huis om wedstrijden te winnen, maar wij zullen de auto moeten verbeteren.

Ook de kwakkelende Felipe Massa wordt besproken door Di Montezemolo: Ik denk dat Felipe het goed gaat doen in de tweede seizoenshelft en laten we niet vergeten dat hij in 2008 bijna wereldkampioen was geworden. Echter al gauw wordt Fernando Alonso weer de hemel in geprezen door de Ferrari President. Alonso heeft een geweldige houding, net als Schumacher. Fernando weet hoe hij nauw moet samenwerken met het team en blijft altijd positief ook in de moeilijke tijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.