Ferrari aast op de jonge Fin en ziet in hem de mogelijke opvolger van Michael Schumacher, maar Ron Dennis wil Kimi Raikkonen hoe dan ook voor zijn team behouden. Van een overgang wil McLaren niet weten.

“Het doet ons natuurlijk goed om te horen dat onze coureurs genoemd worden als wereldkampioen, maar Kimi maakt deel uit van de McLaren familie. Hij is volledig bij ons ingeburgerd en staat onder contract. Hij blijft zich verder ontwikkelen, en als deze ontwikkeling zal voeren naar een wereldkampioenschap, dan zal dit aan het stuur van een McLaren zijn en niet in een Ferrari   “  vertelde Dennis.

Groot is de dreiging dat Ferrari, Kimi Raikkonen momenteel weg wil kapen nog niet, temeer omdat Michael Schumacher al heeft gezegd dat hij pas stopt als een coureur hem te snel af is, of dat hij geen goede auto heeft, of er geen zin meer in heeft. Schumacher denkt er niet aan om nu te stoppen, ook niet na afgelopen zondag: ” De resultaten tot nog toe leggen geen extra druk bij me neer. Als ik vooraan rij, dan moet ik voor me kijken en over mijn schouders om te zien wie me volgt. Nu hoef ik maar ��n kant op te kijken   “  aldus Schumacher.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!