De strijd om de rijderstitel hebben ze dan wel verloren, maar de titel bij de constructeurs wil Ron Dennis absoluut winnen. De Mclaren-teambaas verklaarde dat zijn team er alles zal aan doen om tot na de laatste race (China) aan de leiding te blijven in het constructeurskampioenschap.

Tijdens de voorbije GP in Brazili� finishten Montoya en Raikonnen respectievelijk als eerste en tweede. Volgens Dennis moet de dubbel ook in Japan en China mogelijk zijn.

De Mclaren-teambaas is van mening dat de constructeurstitel misschien nog belangrijker is dan de rijderstitel. ” Niet alleen op commercieel gebied is die heel belangrijk. Het is ook belangrijk omdat aan de hand van het WK ondermeer de plaatsen in de pitstraat verdeeld worden. Nu we onze coureurs de kans niet meer kunnen bieden om voor de titel te vechten, zullen we er echt alles aan doen om die constructeurstitel te pakken.  “ aldus een strijdvaardige Dennis.

McLaren won de constructeurstitel voor het laatst in 1998.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!