De aankondiging dat Pedro de la Rosa volgend jaar voor HRT zal rijden, wordt zeer binnenkort verwacht. De ervaren Spanjaard staat volgens El Confidental bovenaan het verlanglijstje van HRT. Sinds zijn gedwongen vertrek bij Sauber heeft De la Rosa gek genoeg geen sponsors verloren. Met Banco Santander, Diageo, Certina en El Corte Ingles heeft hij aardig wat bedrijven achter zich geschaard. Het contract voor 2011 bij HRT is zo goed als rond, stelt Terra. HRT verzekerde zich al van Williams-versnellingsbakken voor volgend jaar. En zoals wij al eerder berichtten, wil men bij HRT de nieuwe auto baseren op de Toyota TF110, die nooit in actie kwam.

Dit lijkt te getuigen, dat men weet waar ze mee bezig zijn bij HRT. Toch blijven de geruchten over een verkoop aanhouden, daar eigenaar Carrabante sinds de overname geen euro in het team stak. De buitenwacht zal dit echter zien als een stap terug van De la Rosa, die eerder testrijder was bij McLaren, daarna coureur voor Sauber en nu lijkt in te stappen voor HRT. HRT heeft echter baat bij de mogelijke input van de ervaren Pedro en verwacht voor 2011 betere resultaten te boeken.

Maar wat vinden jullie? Wanhoopsdaad of toch dapper van Pedro om een team op sleeptouw te nemen? Vertel het ons op het forum!