Dat Daniil Kvyat niet brengt wat Red Bull Racing van hem verwacht, is al een tijdje bekend.

De teruggezette Gasly heeft niet eens moeite om de Rus achter zich te houden. Daniil groeit niet meer als coureur sinds zijn terugkeer van een job als testcoureur bij Ferrari.

En dat wreekt zich nu?

Motorenpartner Honda heeft een oogje op hun landgenoot Yuki Tsunoda, die het vrij goed doet in de Formule 2. De Japanner debuteert dit jaar in de F2, vorig jaar als derde te zijn geëindigd in de Formule 3.

Alpha Tauri-teambaas Tost heeft alvast een stoeltje klaar staan voor Yuki, want na de laatste race van het seizoen mag de F2-coureur testen in Abu Dhabi. Vergeet ook niet de gebruikelijke politiek. Red Bull wil Honda graag aan boord houden, waar de fabrikant alleen bij een titel haar verblijf in de sport wil verlengen.

Dus of we Daniil nog terug zien in 2021?


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!