Volgen wie volgen kan, Jos Verstappen en Eddie Jordan zijn weer met elkaar aan het praten. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Jordan zou de entourage van Verstappen opnieuw hebben gecontacteerd toen het gisteren duidelijk werd dat Giorgio Pantano toch niet over voldoende geld beschikte.

Het contract tussen Pantano en Jordan lag klaar, maar er moesten eerst nog enkele details geregeld worden. Pantano kreeg de kans om de wagen en het team beter te leren kennen in afwachting van de bankgarantie. Gisterenmiddag kreeg Jordan te horen dat die er niet was en werd Pantano uit de wagen gezet.

Jordan nam dan maar terug contact op met Verstappen en beloofd hem een beter salaris. Maar enkele bronnen melden dat het aanbod niet zou voldoen aan de eisen van de Nederlander.
Eerder vandaag trok Ralph Firman zich al terug uit het opbod om het tweede zitje bij het Ierse team.

Wordt overduidelijk vervolgd…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter