De onderhandelingen tussen het F1 team van Jordan en Jos Verstappen zullen dinsdag beslissend zijn over een eventuele verbintenis tussen de Nederlandse autocoureur en de Engelse renstal.

Het grootste obstakel in de contractbesprekingen zou de duur van de overeenkomst zijn. Waar Verstappen voor een tweejarige verbintenis in de race is, zou Eddie Jordan niet verder willen gaan dan een contract met een looptijd van ��n jaar.

Namens Verstappens sponsor Trust voert Michel Perridon dinsdag de onderhandelingen met teambaas Jordan. Eventuele witte rook in de besprekingen wordt niet voor woensdag verwacht.

Mochten beide partijen er onverhoopt niet uitkomen dan raakt Verstappen voorlopig op een zijspoor. Ook gezien de leeftijd van de Nederlander zou dat wel eens een voortijdig einde van zijn loopbaan in de formule 1 kunnen betekenen. Voor Jos Verstapen valt het te hopen dat Michel Perridon en Eddie Jordan tot een akkoord zullen komen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter