David Coulthard wil ook na 2006 doorgaan met racen, er is niets van aan dat de Schot na komend seizoen uit de F1 zou stappen om een rol in het management van Red Bull aan te nemen. De geruchten ontstonden toen het Oostenrijkse team de Schot een managementrol aanbood voor het seizoen 2007, wat meteen het einde van zijn racecarri�re zou zijn.

” Ik denk er niet aan om te stoppen.  “ aldus Coulthard ” Ik ben een coureur en geloof dat ik nog steeds het talent heb om te winnen. Ik verwacht niet dat het mijn laatste seizoen zal worden.  “

Dit jaar eindigde Red Bull op een zevende plaats, de Schotse veteraan liet weten dat het doel voor 2006 is om vierde te eindigen: ” Ik zou graag een race winnen in 2006, maar dat is wellicht te hoog gegrepen als je ziet waar we nu staan. We hebben nog een lange weg af te leggen vooraleer we winnaars zijn.  “

In zijn debuutseizoen voor Red Bull eindigde Coulthard op een twaalfde plaats met 24 punten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!