David Coulthard is nog maar 2 dagen de eerste rijder bij het “nieuwe” Red Bull team, maar toch ziet de Schot de toekomst rooskleurig tegemoet. Coulthard heeft met Red Bull getest in Jerez, en is positief over wat hij heeft gezien.

“Het enige wat momenteel voor mij momenteel belangrijk is, is dat ik volgend jaar een racezitje heb.”

“Alles wat ik heb gezien is zeer, zeer positief. En met alle ontwikkelingen die gepland staan weet ik dat het er goed uitziet voor 2005.”

“We moeten nog veel testen voor de eerste Grand Prix, maar ik weet dat we al het werk gedaan zullen krijgen. Ik ga geen dwaze uitspraken doen, behalve dat we veel competitiever zullen zijn dan veel mensen denken. We zullen nog veel mensen verbazen.”

Spijtig, want we keken al uit om in januari David’s beruchte “Ik ga wereldkampioen” uitspraak in detail te bespreken. Kan jij je een seizoenstart zonder die traditie inbeelden?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter