David Coulthard heeft zich gisteren direct na de race van Bahrein verontschuldigd bij de Canadees omwille van de aanraking tussen de 2 rijders.

DavidIn de 54e ronde was Villeneuve bezig met Barrichello op te jagen, die duidelijk een probleem had, tot Coulthard hem van van achter aanraakte, waardoor de Sauber een spin maakte. Coulthard kon verder rijden en zelf een punt pakken, maar Villeneuve moest een paar ronden later opgeven nadat er problemen waren met zijn achterophanging.

Jacques Villeneuve heeft de excuses aanvaard, en hij heeft zelfs Coulthard een tochtje met zijn priv� jet beloofd om hem naar huis te brengen.

Nu nog hopen dat Montoya ook nog Coulthard vergeeft. Coulthard zou namelijk gezegd hebben dat wanneer dikke mensen hun conditie wat proberen bij te werken, ze zichzelf kunnen blesseren. Montoya zelf heeft nog geen commentaar gegeven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter