David Coulthard beleefd een prachtseizoen bij Red Bull Racing. De Schot rijdt veel relaxer rond dan tijdens zijn periode bij McLaren en wordt nu gelinkt aan BAR om volgend jaar eventueel Jenson Button te vervangen. Daarover laat Coulthard vrij weinig los, hij wil enkel kwijt dat hij het naar zijn zin heeft bij Red Bull

“Er is altijd wel een nieuw gerucht in de paddock. Iedereen zoekt naar een plek voor het volgende seizoen, en het is altijd al zo geweest en het zal altijd zo zijn. Wanneer er iets te vertellen valt zal iedereen het wel horen.”

Door de Michelin farce werd er niet veel gesproken over de nieuwe krachtigere motor van Red Bull, maar volgens Coulthard is er weinig verschil te merken.

“Misschien moet ik er meer mee rijden, maar het voelt niet anders aan.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter