De laatste twee jaar van David Coulthard zijn carri�re waren niet echt goed te noemen, Coulthard zelf geeft dit grif toe, maar de Schot neemt niet alle schuld op zich.
De nieuwe piloot van het Red Bull Racing Team legt de schuld ook bij McLaren, volgens hem had hij het gevoel dat hij de laatste twee jaar niet echt gewild was bij het team.

Ondanks alles is Coulthard zeker dat hij zijn carri�re nieuw leven kan inblazen, hij vergelijkt zijn situatie met die van Jenson Button.

De Sunday Mirror publiceerde volgend commentaar van de Schot:

“Twee jaar geleden schreef men Jenson Button ook af, maar toen ging hij naar BAR en zie wat hij nu bereikt heeft.
Ik kan dit ook.

Het laatste jaar en nog wat was een moeilijke periode in mijn carri�re, maar om te presteren moet je wel in de juiste omgeving zitten.
Ik zat niet in dezelfde omgeving als de meeste van mijn rivalen, zij zaten veilig, waren gewild en zij zaten op een ander level van de sport, zoiets heeft invloed op je.

Mijn werkethiek is nog steeds hetzelfde, toch waren er dagen dit jaar dat teleurstellend waren.
Gezien de omstandigheden heb ik toch nog goed werk geleverd, althans volgens mij.
Er was een falen van mijn kant daar ik moeite heb met de ��n ronde kwalificatie, vandaar de beslissing die McLaren heeft genomen.”

Of David Coulthard het vuur weer kan aanwakkeren is een vraag die vele F1 fans zich stellen, we zullen moeten afwachten hoe het 2005 seizoen zal verlopen voor de Schot.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter