Voor David Coulthard is het dit seizoen alles of niks. In 2005 wordt de Schot bij McLaren aan de deur gezet, en als hij dan nog een F1 zitje wil bemachtigen moet hij resultaten boeken. Coulthard is er zeker van dat hij z’n zwakke punten weg zal werken.

“Over heel m’n cariere gezien was de kwalificatie altijd al m’n zwakke plek, en de nieuwe 1 lap kwalificatie maakte het er niet gemakkelijker op. Daar moet ik zeker op vooruitgaan. Als ik me goed kan plaatsen, is m’n talent om lap na lap zeer constant te rijden even groot als dat van wie dan ook.”

“Ik geloof dat enkele van m’n 13 zeges pure wereldklasse waren. Ik ben dan ook van plan van deze dit seizoen allemaal samen te brengen en het kampioensschap binnen te halen.”

“Ik wil winnen, en kampioen worden. Ik geloof dat ik nu zowel de kans als de mogelijkheden heb om dat doel te bereiken.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter