Nummer 150 wordt meteen de laatste. 150 Grote Prijzen reed David Coulthard voor het McLaren team, 9 seizoenen lang. Na de GP van Brazili� is hij rijder af bij het Britse team, maar de Schot geeft de hoop om volgend seizoen ook actief te zijn niet op. “Ik blijf zoeken om volgend seizoen een zitje te vinden. Lukt het niet voor 2005, dan blijf ik het proberen voor het seizoen daarna. “

 

“Ik heb gemengde gevoelens nu. De afgelopen 9 seizoenen bij McLaren waren fantastisch. Ik weet dat ik nog steeds de snelheid en het verlangen heb om competitief te zijn, ik ben nog niet klaar om te stoppen.  “

Een zitje bij BAR zou voor DC de beste optie zijn, maar dan moet Button van het CRB toelating krijgen om naar Williams te verhuizen. BAR teambaas David Richards liet echter al weten dat Anthony Davidson (de huidige derde rijder van het team, red) zijn voorkeur geniet.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter