Red Bull baas, Dietrich Mateschitz heeft gezegd dat David Coulthard ook na zijn actieve loopbaan, bij het team blijft. Volgens de Oostenrijker blijft de Schot erg nuttig, ook na zijn racecarri�re.

David Coulthard reed veel jaren voor McLaren, maar moest dit jaar plaats maken voor Juan-Pablo Montoya. De Schot kon een stoeltje bij Red Bull bemachtigen.

Beide partijen zijn gelukkig met elkaar, al vroeg in het huidige seizoen werd de overeenkomst met ��n jaar verlengd. Ook na zijn racecarri�re mag de Schot bij het team blijven: ” Hij is een goed rijder en zijn aanwezigheid binnen ons team is ideaal. Hij is er zich van bewust dat er een tijd gaat komen wanneer hij moet stoppen, maar nadien zal hij bij Red Bull Racing betrokken blijven.  “ aldus een tevreden Mateschitz.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!