David CoulthardAfgelopen weekend wist David Coulthard ternauwernood een puntje mee te pikken. Hij finishte achtste door in de laatste ronde Barrichello in te halen. Desondanks zat het DC niet bepaald mee gedurende het weekend, de snelheid was er niet ten opzichte van de races in Maleisi� en Australi�. �Ik heb continue moeten vechten met de auto. In het hele weekend heb ik haast geen enkele goede ronde gereden en de kwalificatieronden vielen nog het meest tegen. Ik denk dat Red Bull onderzoek moet doen naar mijn wagen, de tijden waren niet te vergelijken met de top,� aldus Coulthard.

In de kwalificaties was het gat met teamgenoot Klien opgeteld bijna 2,5 seconde, ongebruikelijk voor een coureur met zoveel ervaring. Daarover zie de Schot het volgende: �Het was een slordig rondje en het feit dat Rubens Barrichello naast de baan stond leidde mij af � ook al is dat niet echt een excuus.�

Ondanks dat het weekend voor DC niet over rozen ging, kon hij toch tevreden huiswaarts keren: �Als je in zo�n moeilijke race toch nog een puntje weet te pakken is dat een heel bemoedigend resultaat.�

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter