Ferrari heeft bekend gemaakt dat ze hun contract met testrijder Luca Badoer verlengd hebben voor twee jaar. Dit brengt Badoers contract op ��n lijn met de rest van het Ferrari team, wiens contracten tot 2006 lopen. Badoer, die al sinds 1997 bij het steigerend paard werkt, zal de titel derde rijder toebedeeld krijgen, hetgeen hem boven Marc Gene, Ferrari�s nieuwe testrijder zal plaatsen.

“Deze deal vertaalt zich in 9 jaren Ferrari en ik hoop dat we evenveel succes zullen oogsten in de toekomnst als we hebben gedaan in de laatste jaren,”

aldus Badoer. Met de nieuwe regels zal het testwerk voor de testrijders zwaarder worden. Maar Badoer heeft er alle vertrouwen in dat hij samen met Gene de zware taak zal aankunnen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *