Martin Brundle en Mark Blundell, de commentatoren van de Formule 1 uitzendingen op de Britse zender ITV hebben de handen in mekaar geslaan en hebben een nieuw raceteam op poten gezet.

Het duo werkt daarvoor samen met teammanager David Price. Ze hopen alles klaar te hebben tegen 2006, zodat ze vanaf dan in actie kunnen komen in het GT kampioenschap en de 24 uurs race van Le Mans.

Brundle en Blundell zijn geen onbekende gezichten. Beiden waren teamgenoten bij Brabham in 1991 en nogmaals bij Ligier in 1993.
Martin Brundle:

“Mark en ik hebben beiden nog het verlangen om te racen. We hadden het de laatste jaren gewoon te druk. We kunnen nog heel veel doen, en met de juiste wagen en sponsors kunnen we succesvol worden.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter