Het is nog geen maand geleden dat Felipe Massa zijn ‘laatste’ race in de Formule 1 afwerkte, maar de eerste geruchten over een comeback zijn alweer in volle gang.

Volgens de Franse krant L’Equipe is Massa namelijk in gesprek met Williams om volgend jaar ook voor het team in actie te komen. De gesprekken zijn naar aanleiding van een eventueel vertrek van Valtteri Bottas naar Mercedes. Met Massa heeft het team dan alsnog een ervaren kracht in het team, en bovendien iemand die het team kent. Williams zit namelijk niet te wachten op een coureursduo met weinig ervaring.

Massa gaf eerder al aan nog niet klaar te zijn met het racen, en te zoeken naar een fulltime plek in een andere raceklasse. Verder zijn er nog altijd vraagtekens of het pensioen van de Braziliaan wel zo vrijwillig was als hij en Williams deden voorkomen tijdens de aankondiging van het pensioen in September.

Mocht Massa het stoeltje van Bottas overnemen, dan vist Pascal Wehrlein wederom achter het net voor een stoeltje in het middenveld. De DTM-kampioen heeft dan enkel nog kansen bij teams als Sauber en Manor.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.