Het racecircuit in Zandvoort heeft een nieuwe naam. Het softwarebedrijf CM.com heeft zijn naam verbonden aan het circuit in de duinen.

CM.com is een techbedrijf uit Breda wat zich bezig houdt met communicatie(middelen) voor bedrijven met hun klanten via verschillende berichtendiensten. Denk daarbij aan SMS-diensten, maar bijvoorbeeld ook online-betalingen. CM.com heeft oa. Toyota (Nederland), AH, BMW/MINI en PostNL als klant.

De nieuwe naam voor het circuit werd vandaag onthuld. Ook zijn de uitgebouwde pitboxen voor de Formule 1 te bewonderen. Ook het race control-toren, het ’portable’ ziekenhuis en de hoog boven de Arie Luyendijk-kombocht gelegen Champions Lounge zijn nu helemaal afgebouwd.

Alles staat dus klaar voor een enerverende start, maar door de pandemie zullen er voorlopig geen officiële races worden georganiseerd. En het is niet de eerste naamsverandering voor het Nederlandse circuit.

In 2017 werd Circuit Park Zandvoort omgedoopt tot het voormalige Circuit Zandvoort. De baan zou dit jaar voor het eerst sinds 35 jaar weer het decor gaan vormen voor de Dutch Grand Prix.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!