Volgens de Britse krant The Times ziet het er niet goed uit voor het Caterham F1 Team, eigenaar Tony Fernandes zou het team zo snel mogelijk van de hand willen doen.

Al enkele weken hangen er geruchten in de lucht dat Fernandes geen aandacht meer heeft voor zijn team en al beslist had om het te verkopen, zeker nu die al zijn moeite en geld steekt in de Engelse voetbalclub Queens Park Rangers, die gisteren een promotie wist binnen te halen naar eerste klasse. Begin dit jaar verklaarde de beste man dat het F1 team moest presteren dit jaar maar na gisteren lijkt het er niet meer op dat Caterham nog in staat zal zijn om directe concurrent Marussia bij te benen nu dat die punten hebben gescoord.

Volgens The Times zou Fernandes de hele groep (Caterham F1 Team and Caterham Cars Ltd. – dus ook de sportwagen divisie van het merk) te koop hebben staan voor een prijs van om en rond de 589 miljoen Dollar. Deze geruchten worden onderstreept door het Maleisische zakenblad The Edge Malaysia, dat veel dichter bij Tony Fernandes staat.

Het zal dus uitkijken zijn of er iemand naar voren zal treden om het team van de ondergang te redden…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!