Caterham rijdt aankomend met een grote update op het circuit van Barcelona. Volgens Caterham teambaas Cyril Abiteboul blijft het hier niet bij, Caterham zal nu de rest van het jaar tijdens elke race updates beschikbaar hebben.

We zijn het seizoen begonnen met een hybryde – auto, aldus Cyril Abiteboul. In Bahrein hadden we al een kleine update, die vooruitgang bracht, maar in Barcelona komen we met een grote update. We rijden in Bacrcelona voor het eerst echt met de 2013 – auto

In Bahrein reed Charles Pic met een nieuwe achtervleugel, in Barcelona zal onze meest zichtbare verbetering een nieuwe voorvleugel zijn inclusief vanity panel. In Bahrein lieten de rondetijden van Charles Pic al zien dat de update werkt, deze lijnen kunnen we nu door zetten.

Nu we onze nieuwe fabriek in Leafield 100% running hebben gaan we vanaf de Grand-Prix van Spanje elke race met updates komen. Dit project zal langs de ontwikkeling van de nieuwe auto voor 2014 lopen. We hebben het vertrouwen dat we vanaf nu een echte rol kunnen gaan spelen in de Formule 1.

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.