Jordan Grand Prix (Midland F1) heeft er een sponsor bij, en een primeur nog wel. Steelback Brewery is de allereerste Canadese sponsor in de Formule 1. Vandaag werd bekend gemaakt dat de Canadese brouwerij nog tot op het einde van dit seizoen sponsor zal zijn voor het team, en bezorgt hun verschillende soorten bieren aan de gasten tijdens de races. Steelback Brewery maakt negen verschillende bieren in hun brouwerij Tiverton in de Canadese hoofdstad Ontario.

“Ik ben erg opgetogen met Steelback als partner. Het is erg leuk om te zien dat een Canadees bedrijf de stap heeft gezet en ons nu ondersteund, zeker een brouwerij als Steelback. Meneer D�Angelo herkent duidelijk in de Formule 1 een uitstekende manier om zijn producten te promoten en ik ben er zeker van dat deze samenwerking een positieve uitwerking zal hebben voor beide partijen,” verteld Midland F1-eigenaar Alex Schnaider.

Ook Frank D�Angelo, voorzitter van Steelback Brewery, ziet de toekomst positief in met de nieuwe samenwerking. “Ik denk dat het uitstekend is voor beide kanten. Formule 1 is nog steeds de top van de autosport en omdat ons bier ook van topkwaliteit is, wilden we onszelf linken aan een sport dat het beste is in zijn klasse. Vermits we een Canadees bedrijf zijn was het slechts een kleine stap om een team te sponsoren die een Canadese leiding heeft.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter