De soap over Jenson Button zal hoogstwaarschijnlijk be�indigd worden voor een Britse rechtbank. BAR Teambaas David Richards doet er alles aan om Button bij het team te houden, en zou naar verluid alle achterstallige premies betaald hebben aan Button.

Ondertussen heeft Williams nog steeds niet hun contract met Button voor 2005 ingediend bij de CRB in Zwitserland. Het management van Button houdt de lippen stijf op elkaar.

De 24 jarige Formule1 ster moest vorige week een PR evenement bijwonen, maar manager John Byfield had expliciete orders gegeven om geen F1 journalisten toe te laten.
Een bron die dicht bij Frank Williams staat zei dat de zaak waarschijnlijk voor een rechtbank zal verschijnen, en dat het pas na Kerstmis duidelijk wordt waar Button gaat rijden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter