BAR-coureur Jenson Button moest de voorbije twee GP’s lijdzaam toekijken, maar komend weekend mag hij terug in actie komen voor de GP van Europa. Vorig jaar finishte hij er als derde.

Jenson Button: ” Het is inmiddels al vijf weken geleden sinds mijn laatste race in Imola, dus kijk ik heel erg uit naar de de GP van Europa. Het team is optimistisch en vastberaden. Ik ben erg onder de indruk hoe het team met de situatie is omgegaan en ben erg benieuwd wat we kunnen bereiken op de Nurburgring. We wisten dat we een sterke auto hadden, dat was het meest frustrerende, we hadden zeker om podiumplaatsen kunnen vechten. Gelukkig ligt dat nu allemaal achter ons en nu moeten we laten zien dat we bij de top behoren.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!