Jenson Button, de jonge Brit die momenteel bij BAR-Honda rijdt, telefoneert soms Met Sir Frank Williams. Button kreeg in 2000 de kans om bij Williams te debuteren, als opvolger van Alex Zanardi. Hij was toen nog maar 19 jaar oud.

In 2001 werd de jonge Brit vervangen door de Colombiaan Juan Pablo Montoya. Jenson ging naar Benetton, als ‘huurling’. In 2003 werd hij verkast naar BAR, waar hij in 2004 nog zal rijden.

Jenson Button geeft toe dat hij af en toe telefoneert met Frank Williams, die hem de kans gaf om in de F1 te komen. Uiteraard springen de media daarop als een stier op een koe. Ze associ�ren de gesprekken van Button en Williams natuurlijk direct met het vertrek van Montoya naar McLaren dit seizoen. Button zou azen om terug bij zijn eerste team te komen in 2005.

Jenson Button:

“Dat is niet waar. Ik spreek met Frank omdat hij een vriend is. Hij gaf me m’n eerste kans, dus ga ik niet stoppen met hem te spreken.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter