Volgend seizoen zal niet Jenson Button, maar Rubens Barrichello met het startnummer elf aan de start van het nieuwe seizoen verschijnen. Normaal gezien krijgt de eerste rijder van het team ook het eerste nummer, in dit geval elf. Jenson Button zegt zijn nummer graag af te staan aan zijn nieuwe teamgenoot.

Jenson Button zegt graag een uitzondering te maken voor zijn nieuwe teamgenoot: “Al zijn eerste overwinningen in zijn carri�re, bij het karten en de Junior Formule Ford, won Barrichello met het startnummer elf, het getal heeft dus een speciale betekenis voor hem. Waarom zou ik hem dat nummer dus niet gunnen? Verder heb ik niks met nummers, behalve het nummer ��n dan. “

“We zijn al goede vrienden en we kijken er allebei naar uit elkaars teamgenoot te worden. ik hoop alleen dat het nummer elf hem niet al teveel succes oplevert. “ lacht Button.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!