Jenson Button heeft zijn titelaspiraties nog niet in de spreekwoordelijke koelkast gezet. De Brit die in Monza uitviel gaat nog steeds vol voor wereldtitel. Button geeft wel toe meer constant te moeten zijn wil hij zijn tweede wereldtitel binnenhalen.

Vorige week zondag was Button nog de overwinnaar in België waardoor hij zijn titel kansen nieuw leven inblies. In Monza had de Brit problemen met zijn brandstof systeem waardoor hij met 78 punten achterstand op Fernando Alonso afreist naar Singapore. Het resultaat in Italië was niet goed, vertelt een enigszins teleurgestelde Button. Maar als ik één goede race rijd kan alles zo maar weer anders zijn. Kijk maar naar Lewis die door zijn goede resultaat twee of drie jongens passeerde in de WK-tussenstand.

Het probleem is dat ik niet constant ben op dit moment. Het wordt erg moeilijk om de titel binnen te halen, maar als ik constanter ga presteren dan is het niet onmogelijk, vervolgt de McLaren coureur. Eén race geen punten en de volgende race winnen dat heft elkaar op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *