Zoals jullie gisteren al konden lezen op F1 Pits is Richard Burns flauwgevallen en werd hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Burns heeft vandaag het hospitaal van Cardiff verlaten, dat is wat een woordvoerster van Peugeot gemeld heeft vandaag, de artsen hebben Burns de raad gegeven om te rusten, dat in afwachting van de resultaten van zijn medische testen.

Het ziet er dus naar uit dat Burns huiswaarts zal keren, zo kan hij de media ontwijken die massaal aanwezig is in Cardiff voor de laatste en spannende manche van de rally van Groot-Brittanni�.

Volgens een woordvoerder van het Ford team was de Est Markko Martin samen met Burns op zondag toen het incident zich voordeed.
De Est reed met Burns mee naar Cardiff, met de Porsche van Burns, Burns werd onwel en viel flauw.

Burns heeft waarschijnlijk zijn leven te danken aan de jonge Est, de jonge Est heeft zonder aarzelen de controle van de wagen overgenomen en wist de wagen zonder ongevallen aan de kant te zetten, Markko Martin heeft daarna de hulpdiensten opgebeld met zijn mobiele telefoon.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter