Vorig jaar werd de GP van Groot-Brittanni� bijna van de racekalender gehaald. Maar gisteren vertelde circuiteigenaar, Jacky Stewart dat het circuit altijd een GP zal organiseren.

Stewart wil de GP voor vijf jaar verzekeren. De drievoudige wereldkampioen is erg gedreven en zal de GP zeker nooit loslaten. Hij wil de GP voor vijf jaar verzekeren.

” Ik ben er zeker van dat deze GP zal blijven bestaan. Met de stijgende kosten is het moeilijk om overeind te blijven, maar deze GP is veel afhankelijk van de Britse economie. Het is heel lastig om een GP te behouden. Er komen ook steeds meer landen die een GP willen organiseren, maar we willen deze GP absoluut behouden.  “

” We hebben een sterke motorsportindustrie, maar die mag zeker niet verloren gaan.  “ besloot de president van de British Racing Drivers’ Club.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!